Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines hemliga lyxaktivitet – påkommen mitt i centrala Stockholm

09 okt, 2024, 17:00
Prinsessan Madeleine
Mikael Fritzon/TT
Prinsessan Madeleine lever ett hemligt liv i Stockholm!
Annons

Prinsessan Madeleine har på bara några månader fått vänja sig vid en helt ny tillvaro. Med flytten från Florida kom en stor livsomställning – och nya vanor.

Men allt tyder på att Madeleine har landat på fötterna, att hon hittat tillbaka till Stockholm, som ju trots allt är hennes hemstad.

Prinsessan Madeleines hjärtskärande familjebeslut för OreoBrand logo
Prinsessan Madeleines hjärtskärande familjebeslut för Oreo

Prinsessan Madeleines hemliga lyxaktivitet

Men vad gör en prinsessa på dagarna? Hon har självfallet sina förpliktelser i Childhood, som vice ordförande. Och när hon inte arbetar för världens utsatta barn, så sysslar Madeleine med motion.

Prinsessan Madeleine
Madeleine, en prinsessa med koll! Mikael Fritzon/TT

Svensk Dam har uppgifter på att Madeleine har börjat träna på ett exklusivt gym i centrala Stockholm. Hon har också ett skräddarsytt program, anpassad för att stärka hela kroppen, inte bara specifika delar.

Annons

Programmet heter Megaformer och har enligt Metro förespråkats av kändisar som Kim Kardashian, Sofia Vergara, Michelle Obama och Alessandra Ambrosio.

"Träningen är en kombination av styrka (med mycket fokus på core), uthållighet, kondition, balans och smidighet. Träningen sker i små grupper vilket gör att du får mycket teknikhjälp av instruktören. Ett bra komplement till dig som till exempel springer mycket och som behöver stärka upp kroppen inifrån och ut. Träningen går att anpassa till olika nivåer, oavsett din träningsbakgrund. Det kan kännas ovant och tufft att hänga med i början, men ge det några gånger innan du bestämmer dig för om träningen passar dig eller inte", skriver Metro i sin artikel om träningsformen.

Madeleine: "Folk känner igen oss"

Det är glädjande nyheter att Madeleine känner sig trygg och bekväm nog att gå att träna på lokal i Stockholm – trots att hon är så pass beröm och påpassad! Men Madeleine har även tidigare sagt, i en intervju med magasinet Mama, att hon haft få problem med närgångna svenskar.

– Där tycker jag svenskar är så väldigt respektfulla med barnen, det är sällan som någon kommer fram. Även om vi är i parken och jag ser att folk känner igen oss, men det är inte några som kommer fram och ska ta bild på barnen eller så. Så de har varit väldigt förskonade, de lever i sin bubbla och tror att de är som alla andra, sa Madeleine i intervjun.

Annons