Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Madeleines hemlighet ute – nya bilden avslöjar prinsessans beslut efter flytten

24 jul, 2024, 04:00
Den nya bilden från Sverige avslöjar detaljer om situationen.
Annons

Prinsessan Madeleine tillbringar som vanligt sommaren på svensk mark – men i år är det ju lite annorlunda. Detta är ju den första semestern på över tio år som hon gör det som Sverige-bo igen.

Och visst är det tydligt att hon redan trivs över att vara hemma igen. På Instagram delade Madeleine en bild som avslöjar hennes beslut hemma i Sverige.

Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Prinsessan Madeleines beslut hemma i Sverige

Att Madeleine saknat Sverige är ingen hemlighet. Här har hon ju sin familj och alla sina nära vänner i samma stad.

Annons

Och trots att Florida klår Sverige med hästlängder när det kommer till klimatet, finns det en sak Madeleine upprepat när hon fått frågan om vad hon saknar med hemlandet:

– Att fritt kunna promenera ute i den svenska naturen!

Ja, Madeleine älskar att njuta av allt vad vår natur har att erbjuda. Inte minst trivs hon ju uppe på hästryggen, och visst är det något särskilt med att rida fritt ute i de svenska skogarna.

Och det passade hon på att göra så fort hon kunde, avslöjar hon själv på Instagram. Ihop med dottern Leonore, som delar hästintresset, red de ut i det vackra Öländska landskapet:

Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore rider
Foto: Instagram

Madeleine har ju ridit ända sedan hon var liten, och var en lovande talang. Tävlingsryttaren Ann Liwing var henens tränare under en period, och beskrev Madeleine som "en jätteduktig hästtjej som vann en del klasser".

Annons

Prinsessan Madeleines hemlighet ute

När Madeleine var runt 20 år gammal tävlande hon inom ridsport runt om i Europa, men för att undvika att fokus hamnade på fel sak tog hon till ett särskilt grepp. Istället för att rida under sitt riktiga namn, prinsessan Madeleine, använde hon ett falskt alias.

Prinsessan Madeleine rider
Foto: TT

På så vis höll hon det hemligt, när och var hon tävlade, och slapp mötas av ett ett enormt pressuppbåd varje gång. Ja, namnet Bernadotte slopades helt, och i startlistorna hade Madeleine ett helt annat förnamn.

Men nu är även den hemligheten ute – och Madeleine har lagt tävlingskarriären på hyllan.

Foto: TT/Instagram

Annons