Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines nya miljonaffär

05 dec, 2016, 14:45
AvJohanna Lejon
Häromveckan såldes Chris O'Neills och prinsessan Madeleines lägenhet i New York. Svensk Damtidning vet hur mycket paret tjänade på affären.
Annons
Madeleine-Childhood-Ibl

Det var stjärnmäklaren Fredrik Eklund som häromveckan avslöjade att han sålt prinsessan Madeleines och Chris O’Neills lägenhet i New York.

– Tack för att du är så vacker och enastående. Älskar dig, Madeleine Bernadotte, och grattis till en fantastisk försäljning, skrev Fredrik på sin Instagram-sida.

Enligt dokument som Expressen tagit del av slutade försäljningssumman på 17,7 miljoner kronor. Paret sålde bostaden med en rejäl vinst, visar det sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Stadsförvaltningens dokument från november 2013 visar att paret köpte lägenheten för en summa då motsvarade 12,2 miljoner kronor, vilket innebär en vinst före skatt på 5,5 miljoner kronor”, skriver Expressen.

Det råder ingen tvekan om att mäklaren själv är nöjd över affären.

– Min karriär har flera milstolpar men i dag nådde jag en ny och viktig, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

Han fortsätter:

– Jag har sålt bostäder åt några av det största kändisarna. I dag la jag till en kunglig familj på listan över kunder. Jag kan bekräfta att vi i dag har sålt prinsessan Madeleines lägenhet i New York.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons