Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines och Chris hälsning via Childhood

31 maj, 2013, 09:14
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine och den blivande maken Chris O’Neill har skickat en personlig hälsning till det svenska folket via Childhood. Läs den här.

På Childhoods hemsida kan man nu läsa en personlig hälsning från det blivande brudparet, om presenter inför bröllopet mellan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill:

– Vi är väldigt tacksamma om ni som har hört av er angående gåvor i samband med vårt bröllop tänker på World Childhood Foundation. Gåvorna kommer att gå till Childhoods arbete för att förhindra att barn hamnar i våldsamma och riskfyllda miljöer och istället kan växa upp med minnen av en trygg och kärleksfull barndom.

Annons

Vårt varma tack!

Prinsessan Madeleine & Herr Christopher O’Neill

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här nedan kan ni se hur deras hälsning ser ut på Childhoods hemsida.

 

Läs mer på Childhoods hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se och faksimil Childhood

Annons