Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines och Chris hemliga kärleksspråk – se filmen!

29 jun, 2018, 09:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Svensk Damtidning kan avslöja att prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har ett speciellt knep när de vill hålla sina samtal privata. De talar tyska!
Annons

Ja, mein Herz! Madeleine och Chris är ett riktigt bra team som lärt sig hur man jonglerar småbarnslivet med kungliga plikter hemma i Sverige. De är helt enkelt duktiga på att kommunicera med varandra.

De går ofta ut och äter på restaurang i London, och när de misstänker att det är svenskar som sitter vid bordet bredvid byter de språk – från engelska till tyska.

Chris och Madeleine.

För dem känns tyskan helt bekväm. Chris har ju som bekant gått på internatskola i Schweiz, och han har alltid talat tyska i sin familj med till exempel mamma Eva Maria och alla systrarna. Men också för Madeleine har tyskan varit ett självklart inslag i livet då mamma Silvia ofta pratade tyska hemma på Drottningholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Därför är det nu väldigt naturligt för prinsessparet att använda det som sitt hemliga kärleksspråk.

På Chris systerdotters Instagram finns en video där vi får höra Chris tala tyska.

https://www.instagram.com/p/h_xPRPGMpq/?hl=sv&tagged=whippingoutthegermanskills

I videon säger han:

– Du behöver inte skaka på axlarna? Är det du? Kan du inte vara avslappnad för ett ögonblick?

Läs mer: Kärleksbåten – igen! Se bilden från Chris och Madeleines minikryssning

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons