Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines ovanliga agerande efter Silvias sjukdom

04 jan, 2017, 13:58
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Madeleine förvånar.
Annons
Madeleine-ste

Prinsessan Madeleine är en flitig användare på Facebook och hennes officiella konto Princess Madeleine of Sweden har över 900 000 följare. På kontot delar hon med jämna mellanrum artiklar som rör arbetet med Childhood, men det är de privata bilderna från småbarnslivet med Leonore och Nicolas som har fått hennes följarskara att växa. Innan jul delade Madeleine till exempel med sig av en bild på barnen med kusinen Estelle tagen vid kungens stora julfest för de hovanställda den 15:e december som gillades över 50 000 gånger. Men sedan dess har det varit tyst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen före julafton fördes ju drottning Silvia till sjukhus med yrsel och hon blev kvar för observation och provtagning i två dygn och Madeleine fanns vid sin mammas sida den första natten. Enligt hovet drabbades drottningen av yrsel och hela kungafamiljen fick se över sina julplaner eftersom alla ville ha nära till Danderyds sjukhus där Silvia var. Så kanske är det inte så konstigt att Madeleine haft tankarna på annat håll och därför hållit sig från sociala medier, även om det innebar att vi gick miste om den traditionsenliga julhälsningen från familjen O’Neill.

Förra året fick vi den här härliga hälsningen från drottningens födelsedag. I år har Madeleine haft annat att tänka på.
Förra året fick vi den här härliga hälsningen från drottningens födelsedag. I år har Madeleine haft annat att tänka på.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures, facebook.com/princessmadeleineofsweden

Annons