Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines privata hälsning till storebror Carl Philip

31 aug, 2017, 19:09
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Fina ord.
Annons

I förmiddags föddes Carl Philips och Sofias barn, en liten son, och under kvällen skickade kungafamiljen ut sina lyckönskningar via hovets hemsida. Madeleine och Chris skrev till exempel:

– Vi är så glada för att prins Carl Philip och prinsessan Sofia nu har fått sitt andra barn! Det har varit mycket efterlängtat och vi ser fram emot att välkomna honom till familjen.

Men lillasyster Madeleine valde även att gratulera Carl Philip med ett lite mer personligt meddelande på sin egen Facebooksida.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Min familj och jag är så glada över att min bror och Sofia har fått en frisk liten pojke. Vi längtar efter att träffa honom och välkomna honom i i familjen”, skriver hon där.

Foto: IBL, Facebook

Annons