Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines runda mage drog blickarna till sig

20 dec, 2013, 08:40
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
ste_madeleine-chris

Under gårdagskvällen kom prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill till Oscarsteatern för att hylla drottning Silvia i samband med hennes 70-årsdag.

På måndag fyller drottning Silvia 70 år och under torsdagskvällen var det stor galaföreställning till drottningens ära på Oscarsteatern i Stockholm. På plats fanns hela kungafamiljen, även prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill.

victoria-madeleine-chris-ao

I onsdags var prinsessan Madeleine tvungen att tacka nej till en mottagning på slottet på grund av en förkylning, i torsdags var hon åter frisk och fullkomligt strålade. Och hon visade stolt upp sin söta babybula.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ste_madeleine-chris-victoria

Vid sin sida hade prinsessan Madeleine sin make Chris O’Neill, här ser vi dem med kronprinsessan utanför teatern.

madeleine-chris-ibl

Vår duktiga Kungliga modebloggare vet var Madeleines klänning kommer från – läs mer här››

På sin Facebooksida skriver prinsessan Madeleine:

– Last night my mother was celebrated with a gala performance at the Oscars Theatre in Stockholm.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons