Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines stöd till mamma Silvia

21 mar, 2017, 16:59
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Reste från London för att finnas vid drottningens sida.
Annons

Under tisdagen begravdes prinsessan Benediktes make prins Richard i tyska Bad Berleburg.

Prinsessan Benedikte är kung Carl Gustafs kusin och det var självklart för den svenska kungafamiljen att finnas på plats för att visa sitt stöd. Men på grund av kungafamiljens omfattande program – vissa programpunkter är planerade i månader i förväg – hade inte alla möjlighet att närvara. In i det sista var det oklart vem som skulle resa till Tyskland. Drottning Silvia rensade sedan hela sitt schema för att kunna resa till Tyskland och prinsessan Madeleine valde då att flyga från London för att stötta sin mamma.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine har de senaste månaderna varit ett stort stöd för sin familj och drottningen i synnerhet. Hon och Chris O’Neill reste till exempel till Stockholm i mitten av januari för att vara med under prinsessan Birgittas stora 80-årsfest på Drottningholm. Några dagar senare fanns Madeleine återigen vid sina föräldrars sida när nära vännen Ulf Dinkelspeil fördes till sista vilan.

Foto: Stella Pictures.

Annons