Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines tuffa beslut med Chris O’Neill – tvingas snart bestämma sig

17 okt, 2024, 20:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Snart måste prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ta ett beslut som påverkar hela familjen.
Annons
3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i SverigeBrand logo
3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i Sverige

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill spenderar sin första höst i Sverige tillsammans med familjen i deras tjusiga våning i Hovstallet.

Flytten tillbaka till Sverige har inneburit stora förändringar för barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne som alla har vuxit upp i USA.

Frågan är om Madeleine och Chris har tagit med sig lite av deras före detta hemland till Sverige?

Madeleine och Chris tvingas fatta ett beslut

Den 13 juni kunde Svensk Damtidning avslöja att flytten hem till Sverige var ett faktum. De glada bilderna från Arlanda flygplats i Stockholm visade Madeleine och barnen hemkomna efter en lång flygresa.

Annons

Några veckor senare anslöt även Chris O'Neill till familjen och ett nytt kapitel kunde börja.

Efter 10 år utomlands kände Madeleine och Chris att det var dags att flytta hem till Sverige. Anledningen ska vara att de vill att barnen ska få en "svensk uppväxt" och givetvis ha närmare till familjen.

Under åren i USA har familjen omfamnat flera amerikanska traditioner. En tradition som har en alldeles speciell plats i deras hjärtan är Halloween. Då går familjen all in och genom åren har vi fått ta del av flera fantastiska kostymer!

Annons

2018 delade Madeleine med sig av den här fantastiska bilden!

Snart närmar sig högtiden och Madeleine och Chris tvingas fatta ett beslut.

Högtiden närmar sig

Även om Halloween också firas här hemma i Sverige – firas det ofta i en mycket större utsträckning i USA. Med utspökade trädgårdar och "trick-or-treating".

Om några veckor är det dags och Madeleine, Chris och barnen måste bestämma sig för vad de ska klä ut sig till. Det återstår att se om de tänker fortsätta familjetraditionen även här hemma i Sverige.

Annons

Kanske får de med sig resten av kungafamiljen på tåget?

Om det blir något firande återstår att se – och om så blir fallet delar Madeleine förhoppningsvis med sig av en familjebild även i år!

Foto: TT, Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Annons