Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines viktiga uppmaning

02 nov, 2016, 08:00
AvJohanna Lejon
Madeleine fortsätter att använda sociala medier för att göra sin röst hörd. I ett nytt inlägg ger hon följarna en viktig uppmaning.
Annons
Madeleine-Childhood-Ibl

De senaste åren har prinsessan Madeleine blivit en röst att räkna med då det kommer till kampen för utsatta barn och barns rättigheter. Arbetet med Childood har gjort henne påläst och kunnig inom området och nu använder hon sin roll som prinsessa för att ta arbetet ett steg vidare.

På sin Facebook-sida gör hon löpande uppdateringar och hänvisar till artiklar som kan vara bra att ha med sig när man jobbar för barns rättigheter. Senast i går gjorde hon en viktig uppmaning via Facebook. “How to keep your children safe against rape culture”, skrev prinsessan och länkade till en artikel i Washington Post. Artikeln hittar ni här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons