Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mannen kopplad till prinsessan Madeleine talar nu ut i intervju

22 aug, 2024, 14:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu blir deras relation extra tydlig.
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Som prinsessa av Sverige har man kontakter överallt – så är det i alla fall för vår prinsessa Madeleine.

Madeleine har alltid varit duktig på alla håll god kontakt med alla sina nära och kära, vart hon än befunnit sig i världen. Hon har vänninor sedan barnsben men även ett brett kontaktnät med flera inflytelserika personer och svenska kändisar.

Nu talar en av dessa personer ut i en ny intervju med Expressen.

Karin Törnblom/TT

Vi kan nog alla vara överens om att det största som hände inom den kungliga världen i år var prinsessan Madeleine och Chris O'Neills återkomst till Sverige.

Annons

Nu har de tid att umgås med vänner och familj här igen – men under tiden i USA, Florida, spenderade hon en hel del tid med en viss kändisfamilj.

Jesper och Mia Parnevik. Karin Törnblom/TT

Den fina relationen till familjen Parnevik

Jodå – familjen Parnevik och Madeleine har varit goda vänner sedan många år tillbaka!

Deras relation tog fart när Madeleine en gång fick bo hos Mia – under några veckors tid. Mia har själv berättat att hon och Madeleine kom varandra väldigt nära efter detta.

– En kompis till mig som också är Madeleines bästa kompis sa att de behövde komma bort från New York och undrade om Madeleine kunde få komma och bo hos mig. Hon bodde här någon vecka och vi blev goda vänner, säger Mia och fortsätter:

Annons

– Det är världens finaste tjej, hon är så god och gullig och fin och enkel och tar ingenting för givet. Sedan har vi hängt ihop lite, Chris och hon har varit här några gånger för de har ett ställe i Palm Beach.

Yngsta sonen gör debut på duken!

Phoenix Parnevik. Henrik Montgomery/TT

Men denna gången handlar det varken om Mia eller Jesper – utan om deras yngsta son, Phoenix Parnevik, som precis gjort sin filmdebut.

I en intervju med Expressen säger Phoenix att han har försökt undvika kändisskapet men när en roll för Gyllene tider presenterades för honom kunde han helt enkelt inte säga nej.

Annons

Mia och Jesper ska ha varit otroligt stolta över sonen – att han vågade ta steget och göra denna rollen.

– Mamma och pappa grät, alla grät. Och de är otroligt stolta över mig, säger Phoenix.

Bild: TT

Annons