Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marie Cavallier går i prinsesskola

11 maj, 2007, 21:34
Av
Prins Joachims flickvän är inte längre lika pratsam med pressen. Det är bara första steget i prinsesskolan som nu väntar Marie Cavallier.
Annons

Ska man bli läkare, bilmekaniker eller trädgårdsmästare får man utbilda sig först. Om man ska bli prinsessa likaså. Och näst ut att sätta sig på skolbänken för att mejsla fram de rätta takterna är prins Joachims franska skönhet Marie Cavallier, 31. Nu är väl prinsesskolan kanske inte alltför krävande, och dessutom med de blivande släktingarna på andra sidan katedern, men nog är det av yttersta vikt att man kan föra sig kungligt om man en dag ska upptas i monarkernas ädla skara.

Slutpratat i pressen

Tidigare var Marie varje reporters dröm – öppen, pratsam och förtjust i att uttrycka sina varma känslor för Joachim. Det sägs att Maries kvittrande i skvallerpressen ska ha varit en bidragande orsak till att det för en tid tog slut mellan paret. Varken Joachim eller den övriga danska kungafamiljen ska ha sett med blida ögon på Maries pratsamhet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter att Marie och Joachim återförenats är hennes tidigare öppenhet som bortblåst och det är uppenbart att Marie har fått en snabbkurs i kunglig etikett. Nu är det slut med att bjuda på smaskiga rubriker och fraser som “Joachim är en helt underbar man, jag älskar honom verkligen”.

När danska Ekstra Bladet träffade Marie i Genéve häromveckan hade hon som vanligt ett leende på läpparna, men avvisade vänligt och bestämt alla frågor om sin relation med den danske prinsen med klassikern “inga kommentarer”. Det är tydligt att det nu är den gamla hederliga klyschan, “att tala är silver, att tiga är guld”, som gäller för Marie Cavallier.

Foto: All Over Press

Annons