Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marie gjorde en prinsesskrona av papper

18 jan, 2015, 08:08
author
Annons
HRH Princess Marie visits Hospital of Southern Jutland

Prinsesse Marie hamnade i en liten “prinsess-verkstad” där hon fick göra sina egna smycken.

Marie har i veckan rest till Sønderjylland, där hon tidigare bodde. Men destinationen var inte Schackenborgs slott utan Aabenraa där hon invigde sjukhuset i Sønderjylland.

HRH Princess Marie visits Hospital of Southern Jutland

Det var en välklädd Marie, som anlände till sjukhuset. Prinsessan valde en modern, svart klänning med svarta skor och smycken från Pandora.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
HRH Princess Marie visits Hospital of Southern Jutland

Både örhängena och halsbandet hade formen av en fjäder.

Marie

Marie fick också chansen att tillsammans med barnen göra egna smycken. Under rundturen på sjukhuset kom prinsessan Marie förbi familjecentret, där en grupp flickor var i full färd med att göra kronor av papper och pärlhalsband.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

 

Annons