Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Märtha Louise och Dureks ord om att bli föräldrar: “Är redo”

14 aug, 2024, 11:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Paret berättar nu öppet om framtidsplanerna.
Annons
Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Det är nog ingen som missat att ett minst sagt storslaget och omtalat bröllop ska äga rum den 31 augusti – det är nämligen den norska prinsessan prinsessan Märtha Louise, 53, som ska gifta sig med Durek Verrett, 49.

Durek öppnade upp sig kring den stora dagen i en podcast som Märtha Louise driver med två av sina vänner.

– Jag har så mycket kärlek för Norge, dess arkitektur och många av mina norska vänner. Sa han och fortsatte:

– Jag är jätteglad över att mina vänner från hela världen kommer hit för bröllopet, inte bara för att bevittna vår kärlek till varandra utan även för att uppleva Norge och se det jag upplever dagligen.

Annons
Snart gifter de sig! Lise Åserud

Den stora kärleken till Märtha Louise och att bli styvfar

I samma podcast öppnade han även upp om hur hängiven han är till sin framtida fru, Märtha Louise.

– Jag vaknar upp och det första jag tänker på är hur lyckligt lottad jag är som får vara med denna fantastiska kvinna, avslöjade Durek.

Genom att gifta sig med Märtha Louise, kommer Durek att bli styvfar till hennes tre döttrar - Maud Angelica, 20, Leah Isadora, 18, och Emma Tallulah, 15, som prinsessan delar med sin bortgångne ex-make Ari Behn.

Annons

Ett uppdrag som han är redo att ta sig an.

Märtha Louise med två av hennes tre döttrar. Andreas Fadum

Han erkände i samma podcast att han var exalterad av att få en närmre relation med prinsessans barn och att detta var något att förbereda sig för när de först träffades.

– När jag gick in i ett förhållande med Märtha var jag tvungen att vara väldigt tydlig. Är jag redo att gå in i detta förhållande med henne och redo att bli en bonuspappa? Säger han.

Han avslutar sedan med att säga att det är han. När han går in i ett förhållande så är han fullt dedikerad. Inte bara till sin partner utan även till allt runt omkring.

Bild: TT

Annons