Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Märtha Louises och Dureks hastiga beslut – bara dagar före bröllopet

21 aug, 2024, 09:00
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett kommer med nytt besked – strax innan bröllopet.
Annons

Sommaren närmar sig sitt slut, men innan det är dags att ta farväl av den solsköna årstiden så kommer ett bröllop mellan prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett äga rum.

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Den 31 augusti anländer gästerna till Hotell Union i Geiranger, 55 mil nordväst om Oslo, där Märtha Louise och Durek kommer att titta varandra i ögonen och lova varandra evig tro och kärlek.

Gästlistan har hållits hemlig. Svenska hovet har heller inte velat kommentera om några från kungafamiljen kommer att vara på plats, med motiveringen att det rör sig om ett inofficiellt bröllop.

Annons
Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Den 31 augusti gifter sig Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise. Lise Åserud

Mystiken inför bröllopet

Däremot vet vi att säkerheten kommer att vara rigorös. Flera namn på gästlistan kräver en polisiär närvaro, något som bekräftas av Kenneth Sætre, stabschef i Møre och Romsdals polisdistrikt.

– Om det är gäster som deltar på bröllopet som har rätt till skydd blir vår roll att säkra och skydda evenemanget så att gästerna får en trygg och bra upplevelse.

Bröllopet blir dokumentär

Men den som inte är välkommen på bröllopet behöver inte oroa sig. Enligt uppgifter till NRK har den brittiska kändistidningen Hello Magazine har säkrat bildrättigheterna, medan tv-rättigheterna kopplas till streamingtjänsten Netflix.

Annons

Att Netflix köper tv-rättigheterna skulle också förklara varför Märtha Louise och Durek Verrett nyligen setts med ett kamerateam hack i hälarna.

Märtha Louise och Durek Verrett
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett. Geir Olsen

Foto: TT

Annons