Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marys fina hälsning till Victoria: "Vi är så glada"

03 mar, 2016, 16:23
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Estelles gudmor Mary skickar sina gratulationer till Victoria och nyfödde prinsen Oscar. "Det är underbart att höra att den lilla pojken har kommit till världen" säger hon till danska Billed-Bladet.
Annons
Mary

Fyrabarnsmamman Mary skickar sin hälsning från Qatar där hon och kronprins Frederik just nu är på officiell resa. Till vår danska systertidning Billed-Bladet uttrycker hon sin stora lycka över den lilla prinsen på Haga Slott.

“Jag är så glad! Vi är så glada och har skickat våra varmaste gratulationer. Vi delar deras glädje och har följt dem under graviditeten. Det är underbart att höra att den lilla pojken har kommit till världen fint och tryggt” säger hon till tidningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mary2

Mary och kronprinsessan Victoria har genom åren blivit mycket nära vänner och kronprinsparen umgås också privat. Mary är även gudmor till prinsessan Estelle som också heter Mary i mellannamn.

Mary3

Av: Liv Sander.

Bilder: Ibl-Aop.

Annons