Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mathilde och Philippe är tillbaka från semestern

12 jan, 2013, 08:32
author
Annons

Kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippe såg brunbrända och pigga ut när de tog emot sina första gäster på slottet i Bryssel år 2013. 

Annons

Mathilde har arbetat hårt och har säkerligen haft den kortaste julledigheten av alla kronprinsessor i Europa. För inte så länge sedan reste hon som UNICEF-representant till Haiti och vi har också berättat om hennes olika besök på sjukhus, skolor och konserter.

Recycling

Vi kan se här att Mathilde återanvände sin klänning, som hon bar sista dagen under besöket i Turkiet. Dit åkte kronprinsparet av Belgien för några månader sedan.

Armband

Precis som då – i Turkiet – bar nu Mathilde stora smycken i guld.

Gäster på slottet

Kronprinsessans ovanliga klänning och guldjacka blev en oväntad avslutning på Mathildes modekavalkad i Turkiet. Klänningen fick en renässans nu när kronprinsessan träffade kyrkans män och andra högt uppsatta personer, som bjudits in till mottagningen på slottet i veckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

Annons