Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mathilde och Philippe i gripande möten med sjuka barn

05 jul, 2013, 07:39
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det belgiska kronprinsparet – som snart blir landets nya kungapar – kom för några dagar sedan till sjukhemmet Limmerik i Zandhoven.

Sjukhemmet Limmerik i Zandhoven är en plats där sjuka barn och deras föräldrar kan få stöd och hjälp under en svår tid. Häromdagen kom kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde på besök, något som givetvis uppmärksammades av både press, barn, föräldrar och personal.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Mathilde träffade barn i alla åldrar.

Annons

Och det blev en dag med många gripande möten för det belgiska kronprinsparet, men också tid för många härliga skratt med barnen.

Kronprins Philippe skrev sitt namn i gästboken. Om några veckor blir han landets kung.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons