Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mathilde på bio - och en film där Philippe håller tal

08 feb, 2013, 08:11
author
Annons

Nyblivna 40-åriga Mathilde lämnade barnen i förskolan och i skolan och närvarade vid en diplomatlunch med kronprins Philippe, som vi kan höra tala i ny film.

Det är mycket nu…Kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippe av Belgien är två engagerade personer med ett fulltecknat schema.

Med en liten insekt på klänningen steg Mathilde in under kristallkronorna för att konversera och äta lunch med diplomaterna i Bryssel. Vid sin sida fanns Philippe, som ju haft besök nyligen av furst Albert.

Annons

Film på Monaco-hovets hemsida

Se furst Albert av Monaco och kronprins Philippe tillsammans på seminariet i Bryssel och hör Belgiens kronprins tala inför församlingen på tydlig franska. Se filmen här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprins Philippe höll ett tal.

Kronprinsessan Mathilde kom någon dag senare till bion Vendome för att se en ny dokumentärfilm Kinshasa Kids.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, Stella Pictures

Läs mer:

Mathilde gör ingen fluga förnär>>

Lika som bär>>

Se furst Albert och kronprins Philippe tillsammans>>

 

Annons