Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mathildes ojämna drottningstil

14 jan, 2016, 12:05
author
Annons
Mathilde

Här visar vi bilder på tjusiga kläder och mindre lyckade kombinationer som Mathilde visat upp genom åren.

Mathilde-ste

Före och efter – det skiljer ljusår mellan de två bilderna här. Tack och lov har belgiska Mathilde finslipat stilen ju varmare i kläderna (som drottning) hon blivit.

Annons
Mathilde-12

Här har den gröna Natan-klänningen fått en liten gullranka runt kragen. Inte så stilfullt kanske…På bilden till höger har Mathilde funnit en betydligt bättre känsla för drottning-looken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mathilde

Ibland vill Mathilde av Belgien krydda sin outfit. “Hippie-halsbandet” till vänster fick inte godkänt av landets modebloggare, men däremot fick den svartvita klänningen med bylsig krage beröm.

Annons
Mathilde-9

Mönster är något Mathilde verkligen gillar. Modeexperterna älskar blusen till höger, men hoppas på att slippa se plaggen till vänster igen.

Mathilde

Här har drottningen flugit och klänningen är skrynklig när hon stiger ut på röda mattan. vart tog resestrykjärnet vägen? Vore på sin plats att ha en annan typ av material i plagget när man reser. Klänningen till höger är exemplarisk.

Annons
Mathilde

Frisyren har drottningen inte varierat så ofta, men visst har den sett olika ut ändå beroende på om hovfrisören gjort sitt jobb eller inte.

Av Stella Pictures

 

 

 

 

Annons