Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Máxima och Willem Alexander är på besök i Vietnam

29 mar, 2011, 11:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Máxima – för dagen klädd i guldbeige och en udda hatt – och kronprins Willem Alexander är just nu på ett kort besök i Vietnam.

Annons

Kronprins Willem Alexander och hans maka kronprinsessan Máxima har rest över till Hanoi i Vietnam för att delta i Netherlands Economic Mission to Vietnam, Hanoi. I fyra dagar ska paret vara där för olika möten och besök.

Matchande hatt

Kronprinsessan Máxima, som alltid glad och full av energi, hade för dagen valt en guldbeige kappa med en matchande hatt och skor.

Bakifrån

Vi kunde inte heller motstå att visa upp denna bild på kronprinsessans hatt, bakifrån. Vad säger ni, ett välskräddat hantverk med stil eller…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Kunglig holländsk visit i oljestaterna››

Prinsessan Margarita har fått en dotter till››

Det går visst utför för den holländska kungafamiljen››

Bebislycka i det holländska kungahuset››

Annons