Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghan borta ur bilden – Harry lämnad helt ensam av familjen

17 sep, 2024, 14:00
Prins Harry syns helt ensam på bilden – därför har Meghan Markle plockats bort.
Annons

Prins Harry har lämnat 30-strecket, tagit sina första stapplande steg som 40-åring och avverkat ett födelsedagdsfirande som han på förhand var väldigt exalterad inför.

Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Ja, i söndags fyllde nämligen prinsen 40. Den började lugnt i hemmet i amerikanska Montecito, där han väcktes av en sjungande Meghan Markle och barnen Archie och Lilibet.

Strax därefter tog han sitt pick och pack, lämnade det soliga Montecito och åkte på en festresa tillsammans med några goda vänner, redo att roa sig med lite galej.

Annons
Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry. MISC / BACKGRID US / TT

Williams fina hälsning

Prins William hängde dock inte med på resan. Däremot såg han till att gratulera sin lillebror på den stora dagen, genom ett inlägg på det brittiska hovets Instagram.

”Önskar grattis på födelsedagen till hertigen av Sussex!”.

Meghan helt borta

På bilden sitter Harry ensam och skrattar, vilket har fått flera medier att anklaga det brittiska kungahuset för att medvetet ha klippt bort Meghan från bilden.

Annons

På den ursprungliga bilden sitter nämligen Meghan vid sidan av Harry, tillsammans med flera andra runt ett bord.

Fotografen Jimmy Rainford, som tog bilden, säger dock till The Telegraph att det finns en förklaring. Vid fototillfället publicerades två bilder, ena där Harry och Meghan syns tillsammans, medan man på den andra bilden bara zoomat in på prinsen.

Foto: TT/X

Annons