Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghan Markles anställda slår larm – avslöjar sanningen

25 sep, 2024, 14:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Meghan Markle.
Foto: TT.
Nu träder Meghan Markles anställda fram efter påståenden om en giftig arbetsmiljö.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

The Hollywood Reporter publicerade nyligen en artikel som påstod att Meghan Markles "hemska" beteende skulle vara anledningen bakom den höga omsättningshastigheten på hennes bolag.

Nu träder anställda fram och avslöjar sanningen.

"Diktator i höga klackar"

Meghan Markle och prins Harry är inte bara ett kärlekspar, de driver även ett företag tillsammans. Den 12 september publicerade The Hollywood Reporter en artikel som påstod att Meghan och Harrys anställda skulle vara rädda för Meghan.

Annons

Artikeln innehåller citat från en källa som beskriver Meghan som en "diktator i höga klackar" och påstod att hon nedvärderar sina anställda och har fått "vuxna män till tårar".

Meghan och Harry.
Meghan Markle och prins Harrys anställda går till försvar efter påståenden om en giftig arbetsmiljö. Foto: / SplashNews.com

Kort efter att artikeln publicerades gick en anställd på företaget ut och gav en egen, helt motsatt bild. Enligt US Weekly ska den anställde ha uttryckt sitt missnöje med påståendena på Instagram. Den anställda ska även fått snabbt medhåll från andra anställda i kommentarsfältet.

Annons

"Bästa cheferna jag någonsin haft", kommenterade en nuvarande anställd.

En tidigare anställd beskrev tiden med paret som "en ära".

Det är däremot inte första gången det rapporteras om en giftig arbetsmiljö kopplat till Meghan Markle.

Anställda vittnar om tiden med Meghan Markle

Även innan Meghan och Harrys flytt till USA kom liknande rapporter om Meghan. The Times of London påstod att Meghan skulle ha mobbat personalen på Kensington Palace.

Varje gång det har rapporterats om liknande påståenden har anställda snabbt gått ut för att uttrycka sin värme och kärlek för Meghan.

Ben Browning som arbetat nära paret och som ansvarade för deras Netflix dokumentär beskrev hans tid på deras företag som "positiv och stödjande" och sa "vi fortsätter alla att vara vänner. De berättelser vi har sett som tyder på motsatsen är osanna."

Foto: TT.

Annons