Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghan Markles pappas nya uttalanden om kung Charles: "Skulle älska att prata"

25 jun, 2024, 11:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Thomas och Meghan Markle. Kung Charles.
Meghan Markles pappa Thomas Markle har ännu en gång vänt sig till media. Foto: TT.
Meghan Markles pappa Thomas Markle vill prata med kung Charles.
Annons
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Meghan Markels pappa Thomas Markel är välkänd i media tack vare den långa raden uttalanden han gjort om sin dotter och hennes man prins Harry.

Nu gör han det det igen men denna gång vänder han sig inte till Meghan utan till hennes svärfar – kung Charles.

I en intervju med Daily Mail öppnar han upp sig om "att han skulle älska att prata med kungen" och drar paralleller mellan sig själv och monarken.

Det turbulenta förhållandet

Relationen mellan Meghan och hennes pappa har länge varit turbulent.

Annons

Han var exempelvis inte närvarande på bröllopet mellan Meghan och Harry 2018 – då han återhämtade sig från en hjärtattack.

Efter bröllopet anklagades Thomas Markle för att ha läckt ett privat brev till media. Ett brev som Meghan skulle ha skickat till honom efter bröllopet. Det hela resulterade i en rättsprocess där Meghan stämde Associated Newspappers där tidningen Mail on Sunday låg i spetsen.

Konflikten har sedan upptrappats efter Thomas gjort flera kritiska utspel om dottern och Harry i brittisk press. Han ska även fått betalat för arrangerade paparazzibilder.

Meghan och Thomas Markle.
Nu kommer Meghans pappa med nya uttalanden. Foto: RUBA

Nya uttalanden

Nu kommer Thomas Markle med nya uttalanden.

Annons

Till tidningen Daily Mail förklarar han att han skulle vilja prata med kung Charles "eftersom han är säker på att han har lika många obesvarade frågor som jag".

Han fortsätter med att säga att "ingen av oss har förtjänar det bemötande vi har fått" och tillägger att han både han och kungen inte mår på bästa sätt och syftar då på cancerbehandlingen kungen genomgår.

Thomas Markle syftar uppenbarligen på Meghan och Harry då han tillägger:

"Jag har så många frågor som jag skulle vilja ställa till Meghan och Harry. Den viktigaste är, varför de inte bara behandlat mig utan kungafamiljen och kungen så illa".

Foto: TT, Ruba.

Annons