Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghan Markles planerade hämnd mot kungafamiljen – går nu i lås: “Hon blev rasande"

14 aug, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Meghan Markle.
Foto: TT.
Nu gör Meghan Markle det kungafamiljen tog ifrån henne.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Det har nu gått fyra år sedan Meghan Markle, 43, och prins Harry, 39, valde att byta det kungliga livet i Storbritannien en ny tillvaro i USA.

Deras flytt skapade stora debatter och en klyfta inom den brittiska kungafamiljen.

Nu tar Meghan ett beslut som riskerar att orsaka en ännu större splittring mellan dem och deras familjemedlemmar i det brittiska kungahuset.

Planerar sin andra turné

I maj spenderade Meghan och Harry tre dagar i Nigeria – en resa som blev parets första turné som icke-arbetande kungligheter.

Nu planerar dem att åka på en till.

Enligt brittiska tidningen OK! Magazine finns det en oro kring att paret utför dessa resor. Både på grund av att de riskerar att undergräva den faktiska kungafamiljens resor men också att splittringen med dem kan komma att förvärras.

Annons

Nyligen tillkännagav paret att de planerar att åka till den sydamerikanska nationen Colombia senare i år – något som fått kungliga hovmän att reagera.

Meghan Markle och prins Harry.
Meghan Markle och prins Harry på sin första turné som icke-arbetande kungligheter i Nigerie. Foto: Emmanuel Osodi

En del av en större plan

Det man vet om resan än så länge är att paret planerar att resa till landets huvudstad Bogota och några kustregioner. De kommer även att besöka landets vicepresident och minister för jämställdhet och jämlikhet, Francia Márquez.

Meghan har själv uttryckt att hon hoppas att de kommer att uppleva "nationens rika arv" och att de vill "belysa Colombias roll som en ledstjärna för kultur och innovation."

Trots alla negativ press kring resan avslöjar en källa för OK! Magazine att Meghan ser förväntansfullt på resan. Källan anser dock att det hela är en del av en pågående plan.

"Meghan ser den här Columbia-turnén som hennes chans att bevisa för världen vilken stor stjärna hon är och hur mycket kungafamiljen saknar henne", hävdade källan.

Källan tror att resan kan vara ett sätt för Meghan att försöka vända strömmen av alla negativa åsikter mot henne.

"Hon vet hur mycket hon kan slå på det och att göra sådana här händelser var det enda med kungliga livet som tilltalade henne. Hon blev rasande när det togs bort för hon vet att hon är en sådan tillgång", säger källan till tidningen.

Foto: TT.

Annons