Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mellis i aprilsolen på trädgårdskaféet – Victorias vårutflykt med Oscar och Estelle

24 apr, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria njuter av våren tillsammans med Estelle och Oscar. Häromveckan besökte hon Ulriksdals trädgårdskafé.
Annons
EstelleVictoria

Kronprinsessan Victoria, 38, är inne i den berömda ”bebisbubblan” och njuter av sin mammaledighet med prins Oscar. Han har hunnit bli åtta veckor gammal, kan nu le och charmar så klart hela familjen – inte minst storasyster Estelle, 4.

– Estelle är jättestolt och glad. Vi tycker det är fantastiskt och har en härlig tid, sa pappa Daniel till Expressen i förra veckan när han besökte Berlin med Prins Daniels Fellowship.

Medan Daniel var borta passade Victoria på att vara med sina två små älsklingar.

En dag när solen tittade fram och våren visade sig från sin allra vackraste sida med blommande scillor och påskliljor i Hagaparken hämtade hon Estelle lite tidigare från förskolan i Djursholm. Sedan åkte de direkt till Ulriksdals Trädgårdskafé i Solna, som var rätt tomt, för en mamma-barn-fika.

Annons

Ett ögonvittne såg den lilla familjen gå in i växthuset, där kaféet ligger.

– Victoria var ledigt klädd, hon hade blå collegetröja och en blå keps neddragen över ögonen. Håret var uppsatt i en hästsvans. Hon drog sin blåa Brio-barnvagn och Oscar verkade sova för det var tyst i vagnen. Estelle höll i vagnen och såg så glad ut. Hon hade på sig en syrenfärgad vindjacka och hade hästsvans precis som mamma.

Enligt vår källa måste de ha kommit dit med bil för det går inte att gå från Haga slott på grund av alla ombyggnationer. Victoria hade med sig tre civilklädda Säpovakter. En man, som gick först, och en kvinna och man som gick efter. Estelle tittade noga efter så att de två efterföljande vakterna hängde med in på fiket.

– Victoria såg fräsch ut, men kanske lite trött också.

Och konstigt vore det väl annars? Victoria och Daniel sköter alla vaknätter själva, till skillnad från forna tiders kungligheter. Prinsessan Sibylla hade exempelvis babysköterskan Signe Björk till sin hjälp med kungen.

Prins Daniel kom nyligen av sig i ett framträdande och skyllde då skämtsamt på sin lillkille.

– Jädra, Oscar! Jag måste ju få sova på nätterna för att kunna tänka på dagarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna von Koch

Foto: Stella Pictures

Annons