Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mer om prinsessan Madeleines flyttplaner

12 nov, 2014, 12:35
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-2-ste

Att flytten närmar sig för den efterlängtade prinsessan Madeleine och hennes fina familj blir allt mer tydligt. I veckans nummer av Svensk Damtidning kan vi avslöja mer om den kungliga familjens flyttplaner.

I veckans nummer av Svensk Damtidning berättar vi mer om prinsessan Madeleines flyttplaner. För att en flytt börjar närma sig är numera tydligt, familjen söker nämligen efter en ny svensk nanny till minisessan Leonore. Läs alla detaljer i den spännande nyheten i veckans nummer av tidningen. Dessutom har vi talat med företaget som lärde upp prinsessan Estelles barnvakt Adeline Petersson, de berättar allt om hennes utbildning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
chris-madeleine-leonore-ao

Ni kan som vanligt köpa det nya numret online här››

Av Margaretha Gotthardsson

Foto: All Over Press och Stella Pictures

 

Annons