Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mette-Marit har gjort en Sofia

25 apr, 2016, 15:42
AvJohanna Lejon
Sedär! Norska Mette-Marit har gjort en "Sofia". Nu har Norges kronprinsessa också låtit lockarna falla.
Annons
Mette-Marit

I december förra året visade prinsessan Sofia upp sin nya, kortare frisyr, den så kallade Lob:en. Lob står för Long bob och betyder kort och gott: en lång page. Loben har blivit en riktig trendfrisyr det senaste åren och många är de kändisar – och kungligheter – som låtit lockarna falla till förmån för den kortare frisyren. Och nu verkar det som om kronprinsessan Mette-Marit har gått i prinsessan Sofias fotpår. Mette-Marit är med lob!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mette-Marit1

Kronprinsessan Mette-Marit hade visserligen inte lika långt hår som Sofia till att börja med, men den norska kronprinsessans hår är betydligt kortare nu än för bara några veckor sedan. Den halvlånga frisyren har fått ge vika för den långa pagen, det är tydligt. Vad tycker ni om kronprinsessans nya frisyr? Snygg, eller hur?

Här ser ni fler kungligheteter som vågat sig på Lob:en.

Foto: Stella Pictures

 

Annons