Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mette-Marit och Haakon kommenterar skilsmässa – efter alla lyckliga år

18 jul, 2024, 07:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu avslöjar paret hur det egentligen ligger till.
Annons
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på filmBrand logo
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på film

I över två decennier har kärleken blomstrat mellan Norges kronprins Haakon och hans älskade, kronprinsessan Mette-Marit.

Deras kärleksresa, som började när de möttes på en rockfestival i Kristiansand, har inspirerat många och de är sällan blyga för att visa upp sin kärlek för varandra offentligt.

Nu kommenterar dem ryktena som skulle påstå motsatsen om deras kärlek – en skilsmässa.

Paret, hand i hand med varandra. Andreas Fadum

Adresserar ryktena

På senaste tiden har flera videoreportage på Youtube gått runt som påstår att Haakon och Mette-Marit ska skiljas.

Annons

Avsändarna påstår sig vara "kungliga videobloggare" och experter inom det norska kungahuset. För tittare och läsare som inte bor i Norge eller är bekanta med kronprinsparet kan ryktena framstå som mycket trovärdiga.

Detta är inte heller första gången dessa rykten florerar runt på nätet eller i tidningarna. Mette-Marit har tidigare adresserat just tyska tidningars ryktesspridning, när hon i Berlin förra året, helt enkelt fick nog.

– Vet du vad, jag har levt med det här i 22 år sedan jag gifte mig med Haakon, så jag följer inte den tyska mediabevakningen, sa hon till pressen.

Tyska tidningar har inte bara spridit rykten om deras påstådda skilsmässa utan även att Mette-Marit ska ha varit gravid med tvillingar, och att Haakon inte ska ha varit pappan.

Hela familjen tillsammans! Andreas Fadum

Motbevisar med kärleken!

Dessa rykten har skapat rubriker och spekulationer, men de stämmer helt enkelt inte. Mette-Marit och Haakon har gång på gång visat att deras kärlek är orubblig och att de står starka tillsammans.

Annons

Men kungligheter upplever titt som tätt att rykten sprids utanför deras kontroll, men bästa sättet att slå ner ryktena är att helt enkelt inte ens kommentera dem. Se och Hör sökte norska hovet för en kommentar om skilsmässoryktena men valde att svara kort och koncist:

"Vi kommenterar inte rykten" svarar Slottets informationschef Guri Varpe.

Mette-Marit och Haakon, två själsfränder som förenats av ödet, visar oss alla att sann kärlek verkligen övervinner allt!

Bild: TT

Annons