Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Mette-Marit på kyrklig musikfestival

13 mar, 2012, 08:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit gick häromdagen i kyrkan för att lyssna på en musikfestival med passion som tema. Men hon har också avslöjat vilka två kvinnor som betyder mest i hennes liv.

Annons

Här på bilden ovan ser vi kronprinsessan Mette-Marit på väg in till öppnandet av Oslo International Church Music Festival i Oslo. Kronprinsessan är också beskyddare för festivalen som i år har passionsmusik som tema. Läs mer om festivalen här››.

Hon var då klädd i en ljusblå klänning med en sammetskavaj över. På fötterna hade Mette-Marit ett par ankelhöga boots i mörkblå mocka.

På twitter

Men kronprinsessan har också lagt ut denna underbara bild på sin egen twittersida – ni ser den här intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Mette-Marit lade ut fotot – som hon antagligen tagit själv – just på den internationella Kvinnodagen och skrev följande:

Mina förebilder

– Ha en trevlig Kvinnodag – ni alla kvinnor över hela världen. Här är mina kvinnliga förebilder!

Och på bilden ser vi då både kronprinsessans mamma Marit Tjessem och dottern prinsessan Ingrid Alexandra.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Twitter/Kronprinsessan Mette-Marit

Läs även:

Norska kungafamiljen på skidtävling››

Norska kungaparet till Polen i vår››

Drottning Sonjas klänning 20 år gammal!>>

Annons