Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mia Parnevik avslöjar kungafamiljens svaga punkt

16 mar, 2016, 11:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Mia Parnevik har blivit nära vän med Madeleine och Chris O'Neill. I kvällens "Parneviks" berättar hon vad som gör kungafamiljen riktigt arga.
Annons
MiaParnevik

Det är sedan länge känt att golfspelaren Jesper Parnevik och hans fru Mia är goda vänner med prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. I kvällens ”Parneviks” i TV3 berättar Mia att hon och Jesper också fått bekanta sig med övriga kungafamiljen.

– Jag har dansat med kungen, alltså väldigt mycket, berättar tv-stjärnan för Peter Magnusson.

Peter Magnusson och hans kollegor i ”Hey Baberiba” fick för några år sedan mycket uppmärksamhet för sina imitationer av kungafamiljen. Familjen Parneviks fyra barn är några som uppskattat Peter Magnussons tolkning av kungen, berättar Mia i programmet.

– Madeleine och Chris är goda vänner till oss och på bröllopet så dansade vi ganska mycket. De är helt underbara på att dansa och hatar när folk gör narr av dem, säger hon till Peter Magnusson.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Hey Baberibas” vassa imitationer av medlemmarna i kungafamiljen uppskattades av tv-publiken. Men det var inte alla som skrattade och hovet rasade flera gånger mot påhoppen i humorprogrammet. Prins Carl Philip berättade i ”Hellenius hörna” hur han och familjen påverkats av tv-sketcherna.

– Vi tittar på tv som alla andra. Vi kanske snubblade över programmet. Det har påverkat mig, min familj och omgivningen, berättade prinsen.

”Parneviks” visas onsdagar klockan 20:00 i TV3. Programmet går också att se här.

MiaJesperParnevik

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL.

Annons