Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Misstankarna om prinsessan Madeleine stämmer – nu bekräftas allt

26 sep, 2024, 12:30
Prinsessan Madeleine
Misstankarna om prinsessan Madeleine bekräftas – när hon dyker upp i New York.
Annons
Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!Brand logo
Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!

Prinsessan Madeleine befinner sig just nu i New York med mamma Silvia där de möts kring sitt gemensamma hjärteprojekt – World Childhood Foundation.

Det har varit intensiva dagar för prinsessan och drottningen, där de under onsdagen besökte FN för att träffa Ukrainas first lady Olena Zelenska, och på kvällen blev det middag för att fira Childhoods USA:s 25 år.

På bilder från New York får man se Madeleine och Silvia i sitt esse, och det är även här man kan notera en förändring hos prinsessan – som bekräftar misstankarna.

Annons

Det gör Madeleine i New York

Madeleine har varit engagerad i Childhood i många år. Sedan 2021 är hon organisationens vice hedersorförande, det vill säga snäppet under mamma Silvia, som är grundare och ordförande.

Så nu jobbar verkligen dotter och mor sida vid sida och det är också anledningen till att de nu båda är i New York, där det under torsdagen vankas seminarium, och fredagen syrelsemöte.

Men prinsessan och drottningen har alltså redan haft en intensivt dygn i staden som aldrig sover, där deras viktiga arbete även fångats på bild:

Prinsessan Madeleine, drottning Silvia och Ukrainas presidentfru Olena Zelenska står bredvid varandra
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia har sammanstrålat med Ukrainas presidentfru Olena Zelenska i FN. Foto: Pontus Höök/TT Pontus Höök/TT
Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia ler mot kameran
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia när de ankom till middagen som markerade World Childhood Foundation USA:s 25-årsjubileum. Foto: Pontus Höök/TT Pontus Höök

Och det är också bilder som kan bekräfta något man anat kring Madeleine. Nämligen att hon inte räds för att ändra sin stil.

Prinsessan jobbar ju med att representera Sverige och varje detalj i hennes look är noggrant övervägd, ända till håret. Och Madeleine är faktiskt den av de svenska prinsessorna som mest friskt vågat byta färg.

Som Johanna Lejon, tidigare styling- och modeexpert på Svensk Damtidning, sagt på ämnet:

– Man tänker inte på det här så mycket, men Madeleine har otaliga hårfärger genom åren. Det är inte bara mörkt och ljust. Hon har haft en massa mellanfärger. Hösten 2010 färgade hon håret riktigt mörkt för första gången. Men mycket har hänt sedan dess.

Annons

Nya bilderna på Madeleine i USA

Ja, nu för tiden ser vi främst Madeleine i olika nyanser av blond. Men på de nya New York-bilderna kan man se att en förändring skett sedan Victoriadagen, prinsessans ljusa lockar är utbytta:

Prinsessan Madeleine i mörkare hår till höger och ljusare hår till vänster
Prinsessan Madeleine har mörkare lockar än i somras. Foto: TT

Så Madeleine väljer att inta New York med en mer höstig hårfärg. I fokus är dock såklart hennes viktiga arbete med Childhood, som sätter barns rättigheter i första rum.

– Jag känner mig hedrad och glad över förtroendet. Det är stora skor att fylla men jag kommer att göra mitt absolut yttersta, sa Madeleine i samband med att hon blev vice hedersordförande för tre år sedan.

Foto: TT

Annons