Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Misstankarna om prinsessan Madeleine stämmer – funnits tecken i flera år

20 aug, 2024, 17:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu kommer sanningen fram till ytan.
Annons
Marius Borg Höiby bryter tystnaden • Kritiken: Mary kan ha brutit mot egna reglerna • Kates comeback! Överraskar alla – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Marius Borg Höiby bryter tystnaden • Kritiken: Mary kan ha brutit mot egna reglerna • Kates comeback! Överraskar alla – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har välkomnats med öppna armar sedan de anlände till Sverige, både av kungafamiljen samt av de svenska folket!

Senast såg vi Madeleine och Chris på Gröna Lund tillsammans med vänner där de njöt av tillvaron och de fina vädret.

Och det är inte heller första gången vi ser paret i dessa sammanhang, utan de har faktiskt funnits tecken på att de älskar att besöka dessa sorters nöjesparker!

Madeleine njuter till fullo med dottern Leonore! Karin Törnblom/TT

Kärleken för nöjesparken

För sex år sedan så besökte Madeleine Gröna Lund tillsammans med äldsta dottern, prinsessan Leonore, för att stötta Childhood-dagen. På plats sågs de två prinsessorna åka runt i olika karuseller samtidigt som de stöttade stiftelsen.

Annons

– Vi är mycket glada och tacksamma för att få arrangera Childhood-dagen på Gröna Lund i år igen. Genom åren har evenemanget genererat närmare tio miljoner kronor till Childhood. Det är naturligtvis extra roligt att göra detta på en plats som betyder så mycket för många barn, en plats där leken står i centrum, säger Paula Guillet de Monthoux, generalsekreterare för Childhood.

Madeleine anordnade även en kväll på nöjesparken i samma syfte samt hennes mammas, drottning Silvias, 80-års dag. Två flugor i en smäll! Tyvärr kunde inte prinsessan själv delta då dottern Leonore bröt benet i samma veva som eventet.

Maja Suslin/TT

Madeleine och Chris sågs på nöjesparken igen senast i veckan, se bilderna här.

Annons

På bilderna syns det dock inte om paret var där med barnen eller om det helt enkelt bara var en romantisk dejtkväll! Oavsett så är vi säkra på att de hade en fantastisk tid ihop på deras älskade Gröna Lund!

Bild: TT

Annons