Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra! Modeexperten korar Madeleine och Victoria som bäst klädda i Europa

04 jan, 2018, 16:00
AvMalin Ny
Kronprinsessan och prinsessan imponerar på stilexperter.
Annons

Den norska modeexperten Jan Thomas utser varje år de kungligheter som har klätt sig bäst under året som har gått, och i år lyckades både prinsessan och kronprinsessan ta sig in på topp tre på listan. Madeleine toppar listan i år och Jan Thomas öser lovord över prinsessan i motiveringen:

– Efter uppehållet i New York har hennes stil verkligen blivit internationell. Det skadar heller självklart inte att prinsessan är väldigt vacker. Hon har också haft en utveckling som gör att hon förtjänar förstaplatsen i år, från moderiktiga vardagskläder till dyra galaklänningar har hon många finesser på lur, skriver modeexperten i Se og Hor och lägger till att Sveriges prinsessa helt enkelt är i en klass för sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se hela listan över de bäst klädda kungligheterna i bildspelet nedan!

Läs även: Kronprinsessan Victoria strålade i ny galablåsa

Foto: Stella pictures

Annons