Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Mystiken kring Victorias beslut - gjorde det oväntade

20 jan, 2017, 09:48
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan överraskar.
Annons
victoria daniel rom ste
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig utomlands.

Under torsdagskvällen firades kungens storasyster prinsessan Birgitta med stor fest på Drottningholm.

Det var kungen som anordnat det stora partyt och Birgitta firades av den närmaste familjen och alla vännerna. Men några personer sakandes. Som vi tidigare berättat är prins Carl Philip och prinsessan Sofia just nu på semester i Sydafrika, men att kronprinsessan Victoria och prins Daniel skulle ha förhinder var det få som trodde.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan är mycket familjekär och traditionsbunden och hon står alla sina fastrar nära, men hon och Daniel kunde alltså inte vara med på festen eftersom de befinner sig utomalands. Det berättade prinsessan Christina själv. Någon resa finns dock inte i kronprinsessparets officiella kalender och i onsdags var prins Daniel även på jobbet. Tillsammans med Gen-Pep:s projektledare Carolina Klüft tog emot Friluftsfrämjandet på företräde på slottet.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons