Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

När Kate började dejta blev William intresserad igen

11 jul, 2007, 13:08
author
Williams manliga jaktinstinkt har väckts till liv, plötsligt är han mer intresserad av exflickvännen Kate Middleton än någonsin.
Annons

Kates kupp har gett resultat! När William tvekade, tog hon en “time out” från honom och njöt till fullo av sin nyvunna frihet.

– Vi kan umgås som vänner, sa Kate till prinsen i april, efter fyra år tillsammans.

Men Englands tronföljare vill mer än så! Nu är William och Kate tillsammans igen. Efter prinsbrödernas lyckade Diana-konsert på Wembley hölls en privat fest – och Kate och William dansade till “sin” kärlekslåt: ” I like to move it”.

– De är så förälskade, uppger en av gästerna till en engelsk tidning.

Harry är orolig för William

Prins Harry sägs nu vara mycket orolig för att brorsan, prins William, tar ett för snabbt beslut. Anledningen till att Kate tröttnade och de gick skilda vägar sägs ju ha varit att William inte ville satsa på bröllop och familj. Men nu tycks William ha ändrat åsikt och är beredd att förlova sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins William insåg att han för alltid höll på att förlora sin flickvän. Med siktet inställt på att vinna henne tillbaka bjöd han dels in Kate till en fest, för att fira sin nyavslutade militärutbildning och dels till Diana-konserten med efterföljande fest.

Annons

– William kunde inte sluta titta på Kate och drog upp henne på dansgolvet, där de började dansa tätt ihop, berättar ett ögonvittne på partyt där William firade sin avslutade militärutbildning.

William och Kate kysstes passionerat

Prinsen brydde sig inte om att folk stirrade utan kysste henne passionerat innan de drog sig tillbaka till prinsens rum. Avbrottet mellan dem har garanterat gett känslorna en nytändning. Vem vet, kanske Kate Middleton blir den lyckliga kvinnan som får vandra altargången fram med prinsen? Sannolikheten är större än någonsin efter de senaste helgernas heta kärleksnätter!

 

Annons