Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Närmsta vännerna sluter upp kring cancersjuka Kate

24 jul, 2024, 15:00
Victoria Morand
/ SplashNews.com
Visar nu sitt stöd till prinsessan och vännen, Kate.
Annons
Madeleine och Chris stängs ute helt • Fina budskapet bakom Charles val • Prins Julian väcker reaktioner utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 18!Brand logo
Madeleine och Chris stängs ute helt • Fina budskapet bakom Charles val • Prins Julian väcker reaktioner utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 18!

Prinsessan Kate har sedan hennes cancerbesked tidigare i år nåtts av ett oändligt stöd världen över.

Nyheten, som kom som en chock, vände upp och ner på det brittiska kungahuset och nu väntar alla på att Kate ska bli helt frisk igen.

/ SplashNews.com

Familjens och vänners stöd i svåra tider

Hon har sedan sin cancerdiagnos tidigare i år fått ett starkt stöd från sina närmsta vänner samt familj. De som sticker ut är de starka kvinnorna i Kates liv som har spelat en avgörande roll för att ge henne både glädje och styrka under den tuffa tiden.

Annons

Den kungliga experten Robert Jobson berättar exklusivt för tidningen HELLO! hur Kates mamma, Carole Middleton, har varit en ständig källa till tröst och stöd.

– Carole har funnits där för dem hela tiden, inte bara för Kate utan även för William, särskilt med tanke på att hans egen far också har fått en cancerdiagnos, säger han.

Kates föräldrar, Michael Middleton och Carole Middleton.LEON NEAL

Den kungliga experten fortsätter att förklara att familjen Middleton står varandra oerhört nära och att Kates sjukdom har fört dem alla närmre.

Annons

Carole har bland annat hjälpt till med att köra barnen till skolan och att handla in mat vid behov.

Förutom stödet från sin mamma har Kate också en mycket nära relation med sin yngre syster Pippa.

Kates syster, Pippa, i rosa klänning.ASLON2

Besöket till Wimbledon visade verkligen hur stark deras relation är när de dök upp tillsammans tillsammans med Kates dotter, prinsessan Charlotte.

Kate, som i ett offentligt meddelande förra månaden berättade att hon gör framsteg men fortfarande har både bra och dåliga dagar, visade att hon finner styrka i att fokusera på de saker som ger henne energi och positivitet.

Annons

Det är bara ett år mellan systrarna vilket gör att de har varit väldigt nära varandra enda sedan barnsben. De har även delat lägenhet tillsammans samt varit brudtärnor på varandras bröllop!

En mycket stark Kate visade upp sig själv vid Wimbledon!James Veysey/Shutterstock

Med ett sådant starkt nätverk av familj och vänner runt sig står Kate väl rustad att möta de utmaningar som ligger framför henne.

Och vi hoppas att hon snart mår bättre.

Bild: TT

Annons