Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nitiska Victoria valde favoritväskan igen

25 jan, 2016, 17:30
author
Våra blickar är numera på kronprinsessans mage, men även på väskan från Valentino. Och vi har sett den förr.
Annons
Vaska-Victoria

Väskan är i kalvskinn och beströdd med nitar. Kronprinsessan Victorias favoritväska hängde med till föreläsningen med Emerich Roth på Viksjöskolan i Järfälla.

Victoria

Kronprinsessan är det närmsta en beundrad Hollywood-stjärna vi har här i Sverige. På bilden ser vi Victoria med favvisväskan från i dag – och en hel klunga med fotograferande ungdomar.

Annons
Victoria-3

Väskan kommer från Valentino, och heter Tonal Rockstud Medium Flap Shoulder Bag. Prislappen? 21 989 kronor. Andra kändisar som har synts med väskan är bland andra Chloë Grace Moretz och Nicole Richie.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-bag

Väskan hängde på Victorias axel i Karlstad tidigare i höst, då hon och prins Daniel besökte universitetet och operan.

Foto: Stella Pictures, AOP

Annons