Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu har Daniel och Victoria anlänt till Timrå

07 nov, 2011, 10:27
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria befinner sig nu i Timrå, där de bland annat besökter företaget Permobil. Vår reporter Johanna Lejon finns på plats tillsammans med fotografen Charles Hammarsten.

Annons

Det var som vanligt en glad kronprinsessa som anlände till Timrå med sin prins Daniel och till företaget Permobil. Victoria bar en blå kappa och vinröd klänning med matchande strumpbyxor.

Bra program

– Härligt att vara på plats, det är friskt och skönt här och vi har ett bra program, sa kronprinsessan Victoria till de samlade journalisterna och fotograferna.

Lite sol

Vädret är också ganska bra, lite sol då och då, något som kronprinsessan också påpekade när hon anlände. Men det regnade i alla fall inte – som dagen innan. Efter besöket inne på Permobil ska kronprinsessparet prova på att köra en el-rullstol.

Besök i Sundsvall

Sedan väntar ett ett besök i Sundsvall där de bland annat ska titta in hos Mittuniversitetet. Men mer om detta senare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Glöm inte att följa Johanna Lejon på den Kungliga Modebloggen där hon rapporterar direkt från kronprinsessparets resa››

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Kungafamiljen i möte om det ekonomiska världsläget››

Daniel och Madeleine på uppdrag tillsammans››

Prins Daniel och prinsessan Madeleine på galamiddag i New York››

Pryd väggen med kronprinsessan Victoria››

Annons