Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu har prinsessan Märtha Louise valt att lämna – bara dagar efter bröllopet

04 sep, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Bara dagar efter bröllopet har Märtha Louise valt att lämna.
Annons
Här överraskar shaman Durek alla – matar vännernaBrand logo
Här överraskar shaman Durek alla – matar vännerna

Vilken helg det blev för prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek Durek Verrett!

Kungliga bröllopet – nu är Märtha Louise gift

Inför 350 vittnen, kungliga såväl som vänner, valde de att säga ja till varandra i idylliska Geiranger i västra Norge.

På plats var många bekanta ansikten, bland andra kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Och trots regnet blev det en härlig helg fylld av kärlek, lyckotårar, pussar och skratt.

Annons

Hemlighetsmakeriet kring smekmånaden

Men en stor fråga kvarstår. Exakt vart brudparet beger sig iväg på smekmånad, eller hur länge de blir borta, är det ingen som vet.

Både Märtha Louise och Durek lägger nämligen locket på när pressen frågar dem om resmålet. När Nettavisen träffade på Durek i centrala Oslo under söndagen var han fåordig.

– Jag pratar inte om det, svarade han när journalisten frågade om han ska bege sig iväg.

Det verkar vara en uppgörelse mellan Durek och Märtha Louise, att inte svara på sådana frågor förrän de själva diskuterat mellan varandra.

Men av allt att döma ser det ut som att de lyckliga nygifta nu är på resande fot. Se & Hör tog nämligen en bild på dem med resväskorna i högsta hugg påväg från bröllopsplatsen i Geiranger.

Dagbladet har i sin tur rapporterat att prinsessan och shamanen syntes på flygplatsen i Ålesund påväg till Oslo. Exakt var de beger sig därefter återstår dock att se!

Annons