Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu i webbshopen! Kronprinsessan Victorias bröllopsmedaljer och smycken

11 mar, 2010, 05:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
Victoria,Daniel,bröllopsmedaljer2

Nu kan du köpa Victorias och Daniels officiella bröllopsmedaljer – i svenskdam.se:s webbshop. Dessutom underbara smycken  som kronprinsessan Victoria själv har valt ut inför bröllopet!

Först till kvarn gäller, antalet är begränsat. Bröllopsmedaljerna tillverkas av den kungliga hovleverantören Sporrong och det totala antalet som tillverkas är 8 500 unika medaljer i guld, silver och brons från 559 kronor till 10 995 kronor. Det är konstnären Peter Linde som tillsammans med Sporrong och blivande kronprinsessparet har designat medaljen vars framsida pryds av ett porträtt av kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På baksidan syns två träd vars kronor förenar sig, två fjärilar som symboliserar lycka i äktenskapet samtidigt som de så väl samspelar med avbilden på Haga Slott.

I svenskdam.se:s webbshop finns också ett armband “Love Stockholm” för 69 kr, ett halssmycke för 395 kr och manschettknappar för 695 kr och bröllopsmärke för 39 kr.

Till svenskdam.se:s webbshop där du kan köpa Victorias och Daniels bröllopsmedaljerna samt smycken utvalda av kronprinsessan Victoria inför bröllopet

Mer om Victorias och Daniels bröllopsmedaljer i tv-klippen nedan:


Annons