Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria ska jobba med pappa kungen igen

10 jan, 2018, 13:00
AvMalin Ny
Närvarar vid säkerhetskonferens i helgen!
Annons

Kronprinsessan Victoria och pappa kung Carl XVI Gustaf har båda njutit av en längre ledighet över jul och nyår – Victoria semestrade i Italien med Daniel och barnen och kungen och drottningen reste till Japan. Men i dagarna är det dags att börja arbeta igen, och i helgen kommer kronprinsessan och kungen dessutom att åka på uppdrag tillsammans. En inte helt vanlig syn då de ofta är och representerar på olika håll.

Läs även: Bildextra! Victorias 17 bästa outfits från året som gått

På söndag och måndag kommer far och dotter att närvara vid Folk och Försvars rikskonferens i Sälen – en konferens där politiker, aktiva inom organisationer i civilsamhället och representanter för fackliga organisationer, näringsliv och myndigheter möts och diskuterar om säkerhetspolitik, försvar och samhällets krisberedskap. Även Sveriges statsminister, Stefan Löfven, kommer att vara på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även förra året gick far och dotter på en säkerhetskonferens ihop – då på en som anordnades av Stockholms internationella fredsforskningsinstitut.

Läs även: Lista! Här är kungligheterna som jobbade mest 2017

Foto: Stella pictures

 

Annons