Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu kommer prinsessan Madeleine till Sverige

15 feb, 2018, 09:55
author
Det börjar närma sig en ny kunglig födsel! Denna vecka landar prinsessan Madeleine på svensk mark.
Annons

Nu dröjer det inte länge. Snart kommer storken flygande och detsamma gör prinsessan Madeleine! I veckan landar hon i Sverige för att hinna installera sig innan det blir dags att åka till BB.

Läs mer: Hovet bekräftar nyhet om Madeleine

Vi har ju haft en fantastisk kunglig baby-boom de senaste åren, vilket är roligt. Kungaparet väntade länge på barnbarn, men när prinsessan Estelle föddes kom syskon och kusinerna på löpande band kort därpå.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine och Chris O’ Neill är förstås lite nervösa och förväntansfulla. De ska bli trebarnsföräldrar!

Läs mer: 7 roliga detaljer i nya bilden på Leonore och Nicolas

Paret har redan ställt prinsessan Leonore och prins Nicolas i kö till lämpliga skolor i London, där de bor. Även om prinsessan Madeleine valt att föda i Sverige, ser det ut som om hon och Chris bestämt sig för att stanna i den brittiska huvudstaden. Det blev en kompromiss att bo där, dels för att Chris kan resa lättare i sitt arbete och dels för att prinsessan har nära hem till sitt kungarike. Båda syns ofta ute på gatorna i London med barnen. Hemma lever de som de flesta andra småbarnsföräldrar.

– Jag försöker vara en närvarande pappa, berättar Chris O’ Neill i en exklusiv intervju för magasinet King.

– Jag försöker leka mycket med barnen, och tycker själv att det är viktigt med praktiska lekar i dessa tider av smartphones och Ipads.

Läs mer: Se nya bilden på Estelle!

Tröttheten är värst, erkänner Chris vidare i intervjun, och berättar att Leonore och Nicolas är rätt så vilda.

– Men det är mindre än dubbelt så jobbigt att ha två. Men hur det blir med ett tredje får vi se…

Annons