Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu vet vi när Madeleine ska föda sin bebis...

04 mar, 2015, 13:27
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
kungaparet-ste-5

Under besöket i Finland avslöjade kungaparet när deras nästa barnbarn ska födas.

Drottning Silvia avslöjar under dagen när prinsessan Madeleine och Chris O’Neill ska bli föräldrar igen:

–  Och nu väntar de sitt lilla andra barn som precis som bröllopet också kommer i juni, berättar en glad drottning under statsbesöket i Finland.

chris-madeleine-ao

För som bekant är det ju dags för prins Carl Philip att gifta sig med sin Sofia Hellqvist den 13 juni. Tidigare har hovet bara sagt att Madeleines baby kommer till sommaren. Så vi får väl hoppas att prinsessan Madeleine kommer kunna vara med under vigseln…

Annons

–  Vi ser väldigt mycket fram emot det och så bröllopet i juni, säger kungaparet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-ibl

Till tidningen Aftonbladet säger hovet nu:

– Vi har gått ut med att prinsessan Madeleine väntar barn i sommar och det innebär att de väntar i slutet på juni, säger Hovets presschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.

Av AnnaClara von Hofsten

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Annons