Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny bild! Carl Philip och Sofia på barnvagnspromenad med sonen

27 jun, 2016, 07:52
AvJohanna Lejon
Prins och prinsessa - men också vanliga småbarnsföräldrar på promenad med sonen Alexander. Se nya bilden på prinsfamiljen.
Annons
AlexanderIBL

För fyra veckor sedan fångades prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prins Alexander vid Kungliga slottet i Stockholm. Familjen var uppklädda och lillprinsen vilade tryggt i sin vita Emmaljunga-vagn. Först med att rapportera om den korta prinspromenaden var bloggen The Royals and I. Samma dag fångades även kronprinsessan Victoria på bild, gåendes över Slottsbacken, iförd en fantastisk klänning från Oscar de la Renta. Bilderna är tagna på Mors dag och bloggen The Royals and I har spekulerat i om kronprinsessan och prinsfamiljen var på väg på en lunch eller middag på slottet, för att uppmärksamma just mammornas dag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alexander
Victoria

Foto: IBL, Instagram-profilen rober_traveller samt yang.z.h

Annons