Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny bild: Eva O'Neill dyker upp efter att ha gömt sig i månader – tydliga förändringen

01 sep, 2024, 17:00
Nämen – här fastnar Eva O'Neill på bild.
Annons

Det finns få personer som omges av en sådan mystik som Chris O'Neills mamma Eva O'Neill. Hon är en jetset-kvinna av rang, välvan vid att röra sig i de allra tjusigaste rum och sammanhang – men syns nästan aldrig till.

Nej, hon håller sig ofta borta från offentligheten flera månader, ibland år, på raken, innan hon fastnar på bild igen.

Och nu har det hänt igen. Här är de rykande färska bilderna på Eva O'Neill.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Därför syns inte Eva O'Neill till

Det har gått nästan precis ett år sedan Eva O'Neill senast fastnade på en officiell bild. Hon befann sig i Sverige med anledning av kungens 50 år på tronen, och gjorde kungafamiljen sällskap till en jubileumskonsert i Drottningholm Slottsteater.

Annons
Eva O'Neill och Patrick Sommerlath
Eva O'Neill med drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath. People Picture / SplashNews.com

Det var ett ytterst sällsynt tillfälle – men kungens superår var något hon inte bara kunde missa.

Annars håller sig Eva utanför det kungliga strålkastarljuset, trots att hennes son är gift med en prinsessa. Hennes uttalanden i media har varit ytterst få – och reserverade till när sonen skulle gifta sig eller ett nytt barnbarn var på gång. Eva är som sagt van att röra sig bland den absoluta toppen – och vet att lojalitet väger tungt.

Nya bilderna på Eva O'Neill – skett en tydlig förändring

Eva O'Neill sin bas i Österrike, och det är också här hon fastnat på sprillans nya bilder. Där hålls varje år Salzburg-festivalen, som Eva är en spikad gäst på. Det är en internationell musikfestival som går av stapeln varje sommar, och förutom Eva vallfärdar societetslejon och celebriteter till Mozarts hemstad.

Annons

Och det är här i vimlet, som Eva fotograferas ihop med Chris systrar Tatjana och Natascha. Den alltid så eleganta Eva var dagens lady in red från topp till tå.

Eva O'Neill
Wow, Eva! People Picture/Shutterstock
Eva O'Neill med döttrarna Tatjana och Natascha
Eva O'Neill med de glammiga döttrarna Tatjana och Natascha. People Picture/Shutterstock

Men visst är det något som förändrats – om man jämför med bilder från tidigare år. I fjol var nämligen drottning Silvia med på bilderna från Salzburg, och det har hänt flera år tidigare också.

Annons

Eva bjuder alltid Silvia till välgörenhetsgalan Amadeus Weekend, som är en del av festivalen. Det är nämligen Eva själv som tagit initiativet till Amadeus Weekend ihop med mångmiljärdaren Donald Kahn. I år verkar det alltså som att Silvia inte lyckades få en lucka i kalendern, eller så har hon bara lyckats hålla sig undan kamerablixtarna...

Eva O'Neill och drottning Silvia
Eva och Silvia är mycket goda vänninor. I fjol åkte Silvia ner till Österrike under Salzburg-festivalen. People Picture/Shutterstock

Foto: TT

Annons