Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny bild från Victoria och Daniels semester på Fårö

03 aug, 2018, 12:00
AvJohanna Bengtsson
Hovet har varit förtegna om var kronprinsessparet semestrar i sommar, men en ny bild på paret och lille Oscar vittnar om att kungligheterna semestrat på Fårö utanför Gotland.
Annons

Om du var i krokarna kring Gotland och Fårö förra veckan kan du mycket väl ha traskat förbi kronprinsessan Victoria och prins Daniel. En ny bild på paret och lille Oscar visar nämligen att de varit på Fårö och besökt Bergmancentret som ligger där.

Fårö var Ingmar Bergmans bostadsort under en stor del av hans liv, och många av hans filmer har spelats in där. Personen som lagt upp bilden på Victoria, Daniel och Oscar skriver “Oscar var inte så himla intresserad av Ingmar Bergman. Men det var hans föräldrar.”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under besöket bar Victoria en klänning från svenska By Malina och en väska från Hippi Grace.

Kronprinsessparet och barnen brukar inte vanligtvis göra några längre semesterturer i Sverige under somrarna, men Fårö ligger ju inte vidare långt från sommarstället Skönvik på Öland, där familjen troligtvis njuter av sommaren som mest.

Fårö, utanför Gotland, är känt för sina vackra stränder och lugna natur. Perfekt för en friluftsälskande familj som kronprinsessan Victorias!
Fårö, utanför Gotland, är känt för sina vackra stränder och lugna natur. Perfekt för en friluftsälskande familj som kronprinsessan Victorias!

Vad mer den lilla familjen gjorde på ön vet vi inte, men Fårö är känt för sina underbara sandstränder, säregna natur och ståtliga raukfält så kanske tog de sig ett dopp i det blå. Fårö har omkring 500 invånare, men det brukar bli betydligt fler boende på ön under sommaren.

Läs mer: Svalka dig som kungligheterna – 15 semesterplagg perfekta i hettan

Foto: Stella pictures

Annons