Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny film på kronprinsessparet - se den här

08 apr, 2016, 13:30
AvJohanna Lejon
En ny film har släppts på kronprinsessparet. I den berättar kronprinsessan Victoria om hur Kronprinsessparets stiftelse, genom att uppmärksamma bra initiativ, kan hjälpa till att ge barn en positiv framtidstro.
Annons
Victoria

Inför kronprinsessparets bröllop 2010 startade Victoria och Daniel Kronprinsessparets stiftelse. De valde inriktningen på stiftelsen genom sina stora hjärtefrågor; att motverka utanförskap och främja god hälsa för barn och unga. “Stiftelsen belyser, finansierar och initierar projekt som verkar för god hälsa och stärkt gemenskap bland barn och unga i Sverige”, skriver man på stiftelsens sajt.

Nyligen släpptes en film från stiftelsen, i vilken kronprinsessparet medverkar på flera sätt – se filmen nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset

Annons