Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny överraskning till Victoria avslöjad

21 apr, 2017, 09:37
author Margareta
Margareta
Kommer få träffa sin barndomsidol!
Annons
Christer Lindarw som Silvia och Lars Flinckman som Victoria.

Under gårdagen kom en rolig nyhet! En ny stor överraskning avslöjades till kronprinsessan Victoria och hennes 40-årsfirande.

Den folkliga favoriten Christer Lindarw kommer att vara med under den stora showen på idrottsplatsen i Borgholm! Och vi kan hoppas på en otroligt rolig show! Christer Lindarw har med bravur tolkat drottning Silvia vid flera tillfällen. Och både Silvia och kronprinsessan Victoria har älskat de kungliga sketcher i After Dark.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det har varit intelligent, proffsigt och med smak, svarar drottningen när Christer själv frågade vad hon tyckte om hans tolkning av henne under 70-talet.

Drottningen fortsatte sedan med att berätta att kronprinsessan Victoria, då bara några år gammal, älskar After Dark.

– Varje dag säger Victoria: ”Titta After Dark”, och då måste vi sätta på nån av kassetterna, ska Silvia ha sagt.

Och nu får kronprinsessan en överraskning från sin barndomsidol när han nu medverka på scenen under firandet av den 14 juli. Och som vi hoppas att han dyker upp som drottningen ännu en gång!

Foto IBL

Annons